Χρήστος Ταραντίλης

Μέλος

Ο Χρήστος Ταραντίλης είναι καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και πολιτικός.

Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Eίναι γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων καθώς και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας στη Βουλή, ενώ συμμετείχε και ως μέλος στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος της Βουλής το φθινόπωρο του 2019.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Δ.Ε.Τ.) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγράψει πάνω από 60 άρθρα σε κορυφαία διεθνή περιοδικά στο αντικείμενο της διοικητικής επιστήμης.

Το επιστημονικό έργο του έχει λάβει πάνω από 5.400 αναφορές παγκοσμίως, σύμφωνα με το Google Scholar. Επιπλέον, η εξαιρετική επίδοση του Καθηγητή Ταραντίλη έχει αναγνωριστεί από τους φοιτητές του σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και αυτό αντανακλάται από τα δεκάδες βραβεία διδασκαλίας που έχει λάβει.

Έχει συμμετάσχει επίσης σε σημαντικό αριθμό συμβουλευτικών/ερευνητικών έργων και έχει διατελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων οργανισμών.

Τέλος, ήταν ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιανουάριο 2017 μέχρι και τις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Αναζήτηση

Συγνώμη, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.