Σεμινάριο Πολιτικής Επικοινωνίας σε συνδικαλιστικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα με θέμα: «Πολιτική διαχείριση και επικοινωνία»

19.01.2002 13:00 Αθήνα

Δελτίο Τύπου

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής σε συνεργασία με τη Γραμματεία Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε  σεμινάριο με θέμα την πολιτική διαχείριση και την επικοινωνία. Στο σεμινάριο υπήρξαν δύο θεματικές ενότητες:

  • Εργασιακές σχέσεις και συνδικαλισμός-πολιτική απασχόλησης-θεσμικό πλαίσιο Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, με συντονιστές τους Γεώργιο Αναστασόπουλο, Αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας και Δημήτριο Κοντό, Γραμματέα Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας και ομιλητές τους Γιάννη Μανώλη, Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ, Άκη Μπότσαρη και Γιώργο Λεβέντη, Καθηγητές Πανεπιστημίου, Γιάννη Κουζή, Πανεπιστημιακό, Παναγιώτη Πλιάκα, Τεχνικό Επιθεωρητή Εργασίας και Γεώργιο Βερναδάκη, Μέλος Δ.Σ. ΟΑΕΔ.
  • Στρατηγική επικοινωνίας των συνδικαλιστικών στελεχών, με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, και ομιλητές τους Άγγελο Λάσκαρη, Πολιτικό Αναλυτή, Μενέλαο Δασκαλάκη, Οικονομολόγο και Γρηγόρη Τσιμογιάννη, Σύμβουλο Επικοινωνίας.

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου χαιρετισμό απηύθυνε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Αναζήτηση

Συγνώμη, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.