Σεμινάρια με θέμα : Πρώτη Ενότητα: «Πολιτική Επιχειρηματολογία – Πολιτικός Λόγος» & Δεύτερη Ενότητα: «Αποτελεσματική χρήση Media»

07.06.2012 10:47 Αθήνα

Δελτίο Τύπου

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία τον Δεύτερο Κύκλο σεμιναρίων της Πολιτικής Ακαδημίας για το 2012.

Στόχος του δεύτερου κύκλου της Πολιτικής Ακαδημίας ήταν η ομοιογενής, εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ανάλυση και παρουσίαση του προγραμματικού λόγου και της πολιτικής επιχειρηματολογίας της Νέας Δημοκρατίας από τα πολιτικά στελέχη ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012.

 

Πιο συγκεκριμένα, τα σεμινάρια του δεύτερου κύκλου της Πολιτικής Ακαδημίας αποσκοπούσαν στην τεκμηριωμένη παράθεση και ανάπτυξη του προγραμματικού λόγου και της πολιτικής επιχειρηματολογίας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών καθώς επίσης και στην αποτελεσματική χρήση και αξιοποίηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης με σκοπό την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των προαναφερόμενων πολιτικών θέσεων από τους υποψήφιους Βουλευτές και τα πολιτικά στελέχη που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο.

 

Τα σεμινάρια απευθύνθηκαν σε υποψήφιους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, συνεργάτες τους καθώς και σε πολιτικά στελέχη και στελέχη της νεολαίας που πρόκειται να έχουν ενεργό ρόλο στην προώθηση των πολιτικών θέσεων και της πολιτικής επιχειρηματολογίας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012.

 

Σχόλια Συμμετεχόντων 

«Το σεμινάριο ήταν διαφωτιστικό. Η στοχευμένη παρουσίαση γέννησε υγιή διάλογο, ο οποίος βοήθησε στην βαθύτερη κατανόηση των θεμάτων»

Παρασκευή Φώτου

«Πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις παρουσιάσεις, ομιλίες και τις συνεντεύξεις σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Εξαιρετική άσκηση με συμπεράσματα πολύ χρήσιμα»

Όλγα Βλάχου

 

«Έφυγα πιο πλούσια σε γνώσεις. Ευχαρίστως ξανά έρχομαι»

Αλεξάνδρα Πάλλη

 

«Η ανάλυση κατέστει ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και το σεμινάριο θαρρώ πως διατήρησε το επίπεδο και την ιστορία του Ινστιτούτου»

Κωνσταντίνος Γώγος

Υλικό

Υλικό εκδήλωσης

Αναζήτηση

Συγνώμη, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.