Η Ευρώπη στο σταυροδρόμι: Διαφορετικές ταχύτητες, μία κατεύθυνση

16.01.2019 15:05 Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Πρόσκληση

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία και με αθρόα προσέλευση κοινού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και το Ιδρυμα Hanns Seidel, με θέμα την πορεία της ΕΕ εν όψει των κρίσιμων Ευρωεκλογών του Μαΐου.
Μέσα από τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των ομιλητών αναδείχθηκε η ουσία των σημαντικών θεμάτων που θα κληθεί να διαχειριστεί η ΕΕ τα επόμενα χρόνια.
Το Brexit, η ενίσχυση των άκρων, οι απρόβλεπτες οικονομικές εξελίξεις, το προσφυγικό ζήτημα, δημιουργούν ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο περιβάλλον πολιτικής αντιπαράθεσης.
Η Ευρώπη των διαφορετικών ταχυτήτων προτείνεται ως μία λύση στις διαφορετικές προσεγγίσεις εξέλιξης της Ένωσης. Η συζήτηση έχει αρχίσει και το Ινστιτούτο μας θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα και σε άλλες συζητήσεις με σκοπό να αναδείξουμε όλες τις πτυχές των προκλήσεων που ανοίγονται ενώπιον της Ένωσης και των Κρατών Μελών.

 

https://www.blod.gr/lectures/i-eyropi-sto-stayrodromi-diaforetikes-tahytites-mia-kateythynsi/?fbclid=IwAR2m9g4d8S3Wf1uET-p5zNZVKXjcALAsa6yqpiVNr-q-r2q_fIP-CKpwmiM

Φωτογραφίες & Video

Φωτογραφίες Εκδήλωσης

Αναζήτηση

Συγνώμη, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.