Η χώρα σε αναθεωρητική προοπτική

19.03.2018 16:15 Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Ακαδημίας 60, Αθήνα

Δελτίο Τύπου

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής οργανώνει ημερίδα με θέμα «Η χώρα σε αναθεωρητική προοπτική» τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εξέχουσες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και δικαστικό χώρο με βασικούς άξονες το ισοζύγιο των κρατικών λειτουργιών (Βουλή, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, ευθύνη πολιτικών προσώπων), το κράτος, τα δικαιώματα και την οικονομία (φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον, εκπαίδευση, φορολογία, επενδύσεις και ανταγωνισμός).

Ομιλητές θα είναι οι: Νίκος Αλιβιζάτος, Χαράλαμπος Ανθόπουλος, Γεωργία Γιαννακούρου, Γεώργιος Δελλής, Γιώργος Καραβοκύρης, Στυλιανός Κουτνατζής, Αντώνιος Μακρυδημήτρης, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Κυριάκος Παπανικολάου, Ξενοφών Παπαρρηγόπουλος, Μιχάλης Πικραμένος, Πηνελόπη Φουντεδάκη.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής Καθηγητές Σπύρος Βλαχόπουλος και  Γιώργος Γεραπετρίτης.

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Π.Α. 2109444303

Υλικό

Υλικό εκδήλωσης

Αναζήτηση

Συγνώμη, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.