Γυναίκες σε θέσεις ισχύος: Νέες ιδέες στην πολιτική

17.04.2019 14:02 Ξενοδοχείο Royal Olympic, αίθουσα Panorama Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα, στάση μετρό Ακρόπολη

Πρόγραμμα

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, το Ίδρυμα Konrad-Adenauer και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας οργανώνουν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 ώρα 14.30
μια εκδήλωσή με θέμα:
 
“Γυναίκες σε θέσεις ισχύος: Νέες ιδέες στην πολιτική”
Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές εκλογές. Δημοτικές, Περιφερειακές, Ευρωεκλογές και Εθνικές. Η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει ήδη ένα πρόγραμμα δυναμικής μεταρρύθμισης που θα δώσει στην Ελλάδα μια ανανεωμένη αυτοπεποίθηση. Πως θα καταφέρει όμως να ανοιχτεί σε νέες δυνάμεις μέσα και έξω από το κόμμα, εκσυγχρονίζοντας τον εαυτό της όχι μόνο επιφανειακά αλλά και σε βάθος; Σε αυτήν την διαδικασία, ποια είναι η σημασία της αύξησης της συμμετοχής γυναικών σε θέσεις ισχύος;

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, το Konrad-Adenauer-Stiftung Greece and Cyprus και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων, με θέμα:
«Γυναίκες σε θέσεις ισχύος: Νέες ιδέες στην πολιτική»
Προσκεκλημένες των διοργανωτών ήταν η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, η επιχειρηματίας, ακτιβίστρια και σύμβουλος της Angela Merkel, Dianna Kinnert, η Γραμματέας του Τομέα Οικογενειακής Πολιτικής, Μαρία Συρεγγέλα και η Επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, Ρεβέκκα Πιτσίκα.
Από τις ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις όλων υπογραμμίστηκε η σημασία του ρόλου των γυναικών στην πολιτική και τη διοίκηση, η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση των ευκαιριών και η έμφαση που δίνει στη στελέχωση σημαντικών τομέων του κόμματος με γυναίκες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υλικό

Υλικό εκδήλωσης

Φωτογραφίες & Video

Φωτογραφίες Εκδήλωσης

Αναζήτηση

Συγνώμη, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.