Το Μέλλον και τα Σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

23.05.2003 11:43 Ρόδος

Press release

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Γενική Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η Ομάδα Ευρωβουλευτών, η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας συνδιοργάνωσαν διημερίδα με θέμα: «Το Μέλλον και τα Σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Οι εργασίες του Συνεδρίου εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας για την Ελληνική Προεδρία.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής. Στην ενότητα του Συνεδρίου για το μέλλον της Ευρώπης, που συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γ. Δημητρακόπουλος, μίλησαν οι: Θ. Πάγκαλος, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Π. Μολυβιάτης, Συντονιστής της ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Γιαννάκου, εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Συνέλευση, A. Vidal-Quadras Roca, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, G. Nistico, Ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, Καθηγητής, και Α. Μιχαηλίδης, πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην ενότητα του Συνεδρίου για τα σύνορα της Ε.Ε., που συντόνισε ο Ιωάννης Μ. Βαρβιτσιώτης, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ανέπτυξαν τις απόψεις τους οι: F. Biltgen, Υπουργός του Λουξεμβούργου και Πρόεδρος του Χριστιανοκοινωνικού Λαϊκού Κόμματος, Ιωάννης Μαρίνος, Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος στην Μικτή Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ε.Ε. – Κύπρου, Δημήτρης Κουλουριάνος, Ευρωβουλευτής ΔΗ.Κ.ΚΙ. και πρώην Υπουργός Οικονομικών, και Στ. Παππάς, Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου.

Search

Sorry, no results were found.