Σεμινάρια με θέμα : Πρώτη Ενότητα: «Το σύγχρονο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον» & Δεύτερη Ενότητα: «Διαχείριση διοίκησης»

06.04.2012 10:50 Αθήνα

Press release

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία τον Πρώτο Κύκλο σεμιναρίων της Πολιτικής Ακαδημίας για το 2012.

Στόχος ήταν η Πολιτική – Επικοινωνιακή επιμόρφωση. Δηλαδή, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, και να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον.

Τα σεμινάρια απευθύνθηκαν σε πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (όπως π.χ. Βουλευτές, επικεφαλής Τομέων Πολιτικής Ευθύνης και Γραμματειών του κόμματος, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Προέδρους ΝΟΔΕ και Τοπικών Επιτροπών του κόμματος, στελέχη της Νεολαίας, υποψηφίους πολιτευτές συνεργάτες Βουλευτών κ.λπ.), και αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και σε κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων σποδών, που δεν είναι ενταγμένοι στην κομματική οργάνωση αλλά ενεργοποιούνται ή σκοπεύουν να ενεργοποιηθούν πολιτικά και διαχειρίζονται ή ενδέχεται να διαχειριστούν πολιτικές, κομματικές ή κυβερνητικές υποθέσεις.

Σχόλια Συμμετεχόντων

 

«Μετά από 17 χρόνια άσκησης του Οικονομολογικού επαγγέλματος μου, μπορώ να πω ότι και σήμερα κέρδισα και κέρδισα αρκετά. Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Άρτιες εισηγήσεις- λίγος χρόνος, μεγάλη η προσφορά στα στελέχη. Ευχής έργον τα σεμινάρια να αυξηθούν δεκάκις»

Δαμιανός Δουράκης

 

«Πολύπλευρη ενημέρωση σε θέματα εξωτερικής πολιτικής που δίνει την δυνατότητα προβληματισμού, αλλά ο χρόνος αφομοίωσης δεν είναι επαρκής»

Βαρβάρα Ψυχούλα – Κοντογιάννη

 

«Σόκ και δέος. Εμφανίστηκαν πολλές (αν όχι όλες) οι αδυναμίες άμεσης επικοινωνίας»

Νατάλιος Πέτροβιτς

Material

Material of event

  • Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες. Download PDF

Photos & Video

Event Photos

Search

Sorry, no results were found.