Βιογραφικό Σημείωμα
Mέλη
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Σύμβουλος Επικοινωνίας και Πολιτικής Διαχείρισης

Ο Δημήτρης Σ. Παπαγγελόπουλος  γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Σπούδασε Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτισμό στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Political Management στο George Washington University στη Washington, DC με υποτροφία του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης». Έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό σεμινάριο με αντικείμενο το Lobbying στο College of Europe.

Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε think tanks και ως σύμβουλος επικοινωνίας και πολιτικής διαχείρισης στον ιδιωτικό τομέα, στον κοινωνικό τομέα, σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε Πανεπιστήμια, ενώ έχει διατελέσει και Σύμβουλος στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ανεξάρτητος Σύμβουλος Επικοινωνίας και αρθρογραφεί τακτικά στον τύπο και στο διαδίκτυο.

Συμμετείχε από τα φοιτητικά του χρόνια στη ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, έχοντας εκλεγεί στη Κεντρική Γραμματεία της παράταξης το 2002 και στην ΟΝΝΕΔ, ενώ το 2007 τοποθετήθηκε στο Εκτελεστικό Γραφείο της Οργάνωσης με απόφαση του Κώστα Καραμανλή ως Υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση.

Εξελέγη  στην  Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας από το 9o Συνέδριο του κόμματος και επανεξελέγη στο 10ο Συνέδριο. Οι συνάδελφοι του στην Πολιτική Επιτροπή τον εξέλεξαν ως ένα από τα τέσσερα μη κοινοβουλευτικά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.