Πίσω

Δήλωση της Προέδρου του Δ.Σ., Ρόδης Κράτσα

Δήλωση της Προέδρου του Δ.Σ., Ρόδης Κράτσα

02/07/15
Ινστιτούτο Δημοκρατίας

Η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και μαζί μ’ αυτήν η ασφάλεια, οι αξίες και τα κεκτημένα του λαού μας κινδυνεύουν.

 

Συνέπεια αυτών των πολιτικών εξελίξεων είναι ν’ απειλείται το όνειρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας  του ελληνικού λαού για μια Ελλάδα δημιουργική, αναπτυσσόμενη και ασφαλή μέσα στην καρδιά της  Ευρώπης.

 

Αρχή και θέση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ότι μόνο μία Ελλάδα ευρωπαϊκή μπορεί να ισχυροποιήσει τη θέση της στην ευαίσθητη γειτονιά της και ν’ αξιοποιήσει τις ευκαιρίες στο συνεχώς εξελισσόμενο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο περιβάλλον.

Σήμερα, καλούνται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να μείνουν ενωμένοι σ’ αυτό το όραμα και στόχο, να καταδικάσουν και ν’αποτρέψουν τα παραπλανητικά μηνύματα και  διλήμματα και να δώσουν το «παρών» μ’ ένα συντριπτικό ΝΑΙ  στην Ενωμένη Ευρώπη. NΑΙ στο κοινό μας νόμισμα, το Ευρώ.

 

Τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με γνώμονα την αλήθεια και το συμφέρον του ελληνικού λαού, μακριά από διχασμούς και ιδεοληψίες.

Είναι ο μόνος δρόμος για να ξεφύγει η Ελλάδα από τη δίνη της σημερινής κατάστασης και να επανέλθει στην πορεία της ελπίδας κα της προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον.

 

 Το αξίζει η πατρίδα μας. Θα τα καταφέρουμε.

Copyright © 2011 idkaramanlis | All rights reserved.

Επικοινωνία

Πειραιώς 62
18346, Μοσχάτο
Τηλ. 2109444303
Fax. 2109444860
e-mail: info[at]idkaramanlis[dot]gr