Πίσω

Τεκμηρίωση

H Tεκμηρίωση βασίζεται στη συλλογή αρχειακού υλικού, στη συγκέντρωση στοιχείων για τρέχουσες έρευνες και στο συνεχή εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης. Περιλαμβάνει, επίσης, ένα πλήρες αρχείο δημοσιευμάτων για τις δράσεις του Ινστιτούτου Δημοκρατίας από το 1998 έως σήμερα και ένα πλούσιο ψηφιοποιημένο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό. Τα τελευταία χρόνια στο ψηφιακό αρχείο του Ινστιτούτου ενσωματώθηκε οπτικοακουστικό υλικό για την ιστορική πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας με τη δωρεά βιβλίων από διάφορους φορείς, καθώς και με την αγορά νέων τίτλων από εκδοτικούς οίκους, διευρύνει διαρκώς τη βιβλιοθήκη του, η οποία λειτουργεί καθημερινά ως αναγνωστήριο (10:00 π.μ.-4:00 μ.μ.). Η βιβλιοθήκη περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιβλίων που αφορούν τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες, τη φιλοσοφία, τον πολιτισμό, την επικοινωνία και άλλα πεδία. Επίσης, περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις που αφορούν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Tεκμηρίωση

H Τεκμηρίωση βασίζεται στη συλλογή αρχειακού υλικού, στη συγκέντρωση στοιχείων για τρέχουσες έρευνες και στο συνεχή εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης. Περιλαμβάνει, επίσης, ένα πλήρες αρχείο δημοσιευμάτων για τις δράσεις του Ινστιτούτου Δημοκρατίας από το 1998 έως σήμερα και ένα πλούσιο ψηφιοποιημένο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.

Ψηφιακό Αρχείο

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (9/6/1975)
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ (28/5/1979)
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
30 ΧΡΟΝΙΑ Ν.Δ.

Στιγμές από το παρελθόν της Νέας Δημοκρατίας

Copyright © 2011 idkaramanlis | All rights reserved.

Επικοινωνία

Πειραιώς 62
18346, Μοσχάτο
Τηλ. 2109444303
Fax. 2109444860
e-mail: info[at]idkaramanlis[dot]gr